Sunday, November 6, 2016

ΕΓΚΛΗΜΑΤIΚΟΤΗΤΑ: Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ




Η εγκληματικότητα είναι κάτι που υπάρχει γενικότερα, σε πολύ μεγάλο βαθμό στην Ελλάδα, θα συμφωνούσαμε όμως όλοι, ότι στο Μενίδι έχει παραγίνει το κακό. Απο την μια στιγμή στην άλλη, γίνεσαι θύμα ληστείας, ή θύμα ξυλοδαρμού, ή παρατηρητής εμπορίου ναρκωτικών.

 Θές να πάς κάπου, και τα μέσα μεταφοράς είναι γεμάτα απο χρήστες ναρκωτικών, εμπόρους, αθίγγανους και γενικότερα κάθε καρυδιάς καρύδι. Ειδικά για τους ανθρώπους που εργάζονται, η καθημερινότητα σε αυτά τα μέσα ειναι τρομακτική. Για να δοθούν όμως λύσεις, πρέπει πρώτα να βρεθούν και να αναλυθούν τα αίτια.

1.ΑΘΙΓΓΑΝΟΙ

Ένα βασικό πρόβλημα της πόλης μας είναι, χωρίς αμφιβολία, οι αθίγγανοι, οι οποίοι παρεμπιπτόντως, δέχονται ειδική μεταχείρηση, απο την αστυνομία του καθεστώτος. Τα περισσότερα εγκλήματα στην πόλη μας διαπράττονται απο αυτούς. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις κλοπής αυτοκινήτων και μηχανών, που μέρες αργότερα, βρίσκονται κατεστραμένα στις συνοικίες τους. Επιπλέον, το εμπόριο ναρκωτικών είναι γεγονός και πλέον δεν μπένουν καν στον κόπο να το κρύψουν. Φανταχτερά αυτοκίνητα, πολυτελή σπίτια και άλλα πολλά αντικρίζει, όποιος περνάει απο εκεί. Θα λέγαμε με σιγουριά, ότι οι αθίγγανοι αποτελούν, την βάση της εγκληματικότητας, της πόλης μας.

2.ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ

Οι τοξικομανείς, υπήρχαν πάντοτε λίγοι και στο περιθώριο. Σήμερα όμως, έχουν αυξηθεί δραματικά και πολλοί απο αυτούς έχουν γίνει επιθετικοί και επικίνδυνοι. Έχουν υπάρξει πολλές περιπτώσεις ληστείας και απειλών, ειδικά απέναντι σε ηλικιωμένους. Επιπλέον, έχουν υπάρξει και μερικοί εμπρησμοί και τοκικομανείς που είχαν στην κατοχή τους όπλα και μαχαίρια. Στα λεωφορεία, πολλοί συμπολίτες μας καθημερινά περνάνε μεγάλη ταλαιπωρία, εξαιτίας του μεγάλου αριθμού τοξικομανών, που θα τους βρείς όλες τις ώρες. Όποιος δεν προσέξει καλά τα προσωπικά του αντικείμενα, δεν τα ξαναβρίσκει.

3.ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ

Οι αλλοδαποί και πιο συγκεκριμένα άνθρωποι απο πακιστάν, αβγανιστάν, μπαγκλαντες και γενικότερα, χώρες της αφροασίας, κυρίως μουσουλμάνοι, πάντα προκαλούσαν προβλήματα στην περιοχή μας. Μάλιστα, υπήρξαν και περιπτώσεις βιασμών και παρενοχλήσεων, που φυσικά ¨ξεχάστηκαν¨. Οι παρενοχλήσεις, υπάρχουν σε ανησυχητικό βαθμό, μέχρι και σήμερα. Οπότε, μιλάμε για ανθρώπους που δεν σέβονται το γυναικείο φύλλο, μάλιστα το θεωρούν κατώτερο και δεν έχουν ηθικές αναστολές να παρενοχλήσουν, να ξυλοφορτώσουν μέχρι και να βιάσουν μια γυναίκα. Αυτή είναι η κουλτούρα και τα πιστέυω τους.
Επιπλέον, ένα άλλο αποτρόπαιο χαρακτηριστικό τους, είναι η βία προς τα ζώα. Πιστεύω δεν έχει ξεχαστεί απο την μνήμη μας, η περίοδος που εξαφανιζόντουσαν τα κατοικίδια ζώα μας και βρισκόντουσαν σφαγμένα και γδαρμένα, πολλές φορές και φαγωμένα στα σπίτια τους. Μέχρι και φωτογραφίες κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο. Άρα ο πολιτισμός αυτών των ανθρώπων, επιτρέπει τον βασανισμό και φόνο ζώων. Θέλουμε να πιστεύουμε ως φορέας, ότι δεν υπάρχει αληθινός Έλληνας και Ελληνίδα, που δεν αποτροπιάζει με τέτοιες απολίτιστες, βάρβαρες συμπεριφορές.
Με τέτοια επίπεδα λαθροεποικισμού, σύντομα θα δούμε τα χειρότερα έξω απο την πόρτα μας, οπότε πρέπει να δράσουμε και σύντομα.

4.ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ

Στα προηγούμενα αίτια, μιλήσαμε για κάποια προβλήμματα, που αντιμετωπίζουμε απο μεμονωμένες ενέργειες. Δυστυχώς, τα περισσότερα απο αυτά γίνονται οργανωμένα, σε κλίκες, ή αλλιώς συμμορίες. Οι αθίγγανοι, είναι μια κοινότητα-συμμορία. Οι λαθροέποικοι, δημιουργούν δικές τους κοινότητες και συμμορίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, προσεχώς και στην πόλη μας. Επίσης, υπάρχουν συμμορίες αλβανών, αλλά και ρώσων και έχουν ακουστεί πολλάκις ληστείες, ξυλοδαρμοί, ναρκωτικά και φυσικά, πώληση προστασίας σε μαγαζιά και άλλα πολλά. 

Τα αίτια της εγκληματικότητας είναι πολλά και σίγουρα πολλοί συμπατριώτες μας συμφωνούν, αλλά λένε είναι πολύ αργά και δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι. Κι όμως λύσεις υπάρχουν και με άμεσα αποτελέσματα, αλλά χρειάζεται προσπάθεια απο όλους μας και διαρκείς αγών.
Κάποιες απο τις λύσεις είναι οι εξείς:

1.ΚΟΙΝΟΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟΣ

Έχουμε ξαναμιλήσει για τον κοινοτικό διαχωρισμό, σε προηγούμενο άρθρο. Εν συντομία, ο κοινοτικός διαχωρισμός, είναι το πρώτο βήμα για να ανεξαρτητοποιηθεί η ελληνική κοινότητα και να αναπτυχθεί, χωρίς να επηρεάζεται απο τις υπόλοιπες.

2.ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ

Όντας ανεξάρτητοι απο όλες τις άλλες κοινότητες και φυσικά απο το καθεστώς, πρέπει να έχουμε έναν τρόπο προστασίας, των Ελλήνων της κοινότητας. Πιστεύω όλοι μπορούμε να συμφωνήσουμε ότι, αν περιμένουμε επιβολή της τάξης απο την καθεστωτική αστυνομία, θα μείνουμε στο περίμενε και θα συνεχίζουν να μας ρημάζουν, οι εγκληματίες και οι συμμορίες.
Η πολιτοφυλακή, είναι ένα σώμα πολιτών, που δημιουργείται για την προστασίας μιας κοινότητας. Ο νόμος, θα πρέπει να περάσει στα χέρια μας, όπως και η προστασία μας και των παιδιών μας. Επιβάλλεται να προετοιμάζουμε τα παιδιά μας, για οποιαδήποτε κατάσταση μπορεί να αντιμετωπίσουν, μαθαίνοντας τους πολεμικές τέχνες, όπως πρέπει και οι ίδιοι να κάνουμε. 

3.ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Η δικαιοσύνη θα είναι η δική μας. Όπως προειπώθηκε, τον νόμο τον αναλαμβάνουμε εμείς. Δεν πρέπει για κανένα λόγο, να πηγαίνουμε στα καθεστωτικά δικαστήρια. Θα δημιουργήσουμε δικά μας δικαστήρια, που θα δικάζουν όλες τις περιπτώσεις διαμάχης, μεταξύ μελών της κοινότητας. Όσο ειδεχθές και να είναι κάτι που διέπραξε ένα μέλος της κοινότητας, θα δικάζεται στα δικαστήρια της κοινότητας. Εννοείται ότι ως κοινότητα, αναλαμβάνουμε και την εκτελεστική εξουσία.
Όποιος προκαλέσει το οτιδήποτε, σε μέλος της κοινότητας και δεν ανήκει σε αυτήν, θα αναλαμβάνει η κοινότητα να αποδόσει δικαιοσύνη.

4.ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Μια κοινότητα για να λειτουργήσει, χρειάζεται νόμους. Νόμοι οι οποίοι φτιάχνονται, για την σωστή λειτουργία, πειθαρχεία και επιβίωση της κοινότητας. Είναι ζωτικής σημασίας, οι νόμοι που θα φτιάξουμε, να έχουν ως βάση τον άξωνα της επιβράβευσης-τιμωρίας. Επιβράβευση-τιμωρία πάει να πεί, ότι όλοι συνεισφέρουν στην κοινότητα, ότι μπορεί να κάνει ο καθένας. Άλλωστε, θέλουμε να λειτουργούμε με βάση την αξιοκρατία και όχι άναρχα, ή με βάση αρεσκείας. 
Όποιος εργάζεται με ζήλο και διαπρέπει, στον τομέα φυσικά που μπορεί, θα έχει επιβράβευση η οποία μπορεί να είναι, απο αξίωμα μέχρι και διάκριση. Όποιος κωλυσιεργεί και αδρανεί, θα έχει τιμωρία η οποία μπορεί να είναι, απο υποβιβασμό μέχρι και διαγραφή απο την κοινότητα. Ασφαλώς, για να συμβεί κάτι τέτοιο, θα πρέπει αυτό να γίνεται επανειλημμένως. 
Όλα πρέπει να λειτουργούν για το καλό της κοινότητας.

Αυτές είναι μερικές απο τις λύσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε, για να καταφέρουμε να ανακαταλάβουμε και να προστατέψουμε την πόλη μας, απο την εγκληματικότητα.
Το κυριότερο που πρέπει να κρατήσουμε, είναι ο κοινοτικός διαχωρισμός. Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνουμε, για να μπορέσουμε να προστατευτούμε, απο τον καρκίνο της εγκληματικότητας.




No comments:

Post a Comment